Edgar & Sylvanas

Edgar & Sylvanas är världens gulligaste duo bestående utav far och dotter. Dom älskar varandras sällskap och vill alltid vara i närheten utav varandra så dom kan gosa, sova, leka och pussas - deras högsta önskan är ett nytt lugnt hem tillsammans som innekatter! På bilden sitter Edgar till höger och Sylvanas till vänster.

Edgar är en självsäker grabb född år 2014. Han är väldigt social, alltid på gott humör och alltid redo för en kelstund så fort han hör sitt namn. Han spinner bara man pratar med honom och vill gärna följa efter och vara med där det händer saker, annars tar han varje vakna tillfälle han får till att leka och är Sylvanas upptagen så tycker han att snören och vippor är himla roliga.

Sylvanas är en lite blygare tjej född år 2016. Hon är lite avvaktande, särskilt till nya ansikten, men efter mycket kärlek har hon gjort stora framsteg på katthemmet och är väldigt gosig om man tar det lugnt. Hon provar gärna på allt som Edgar introducerar henne till och har lärt sig att människor inte är farliga. Med bekanta tvåbenta pratar hon gärna och om tillfället finns så säger hon aldrig nej till lite lek och bus!