Efterlysningar

Här hittar du efterlysningar på katter som försvunnit och som inte kommit hem.
Har du hittat en katt som stämmer överens med bilden och beskrivningen på en efterlysning så var vänlig kontakta ägaren eller mejla oss på fisksatrakatthem@gmail.com.

 

Har din katt försvunnit?

Vi hjälper gärna till och efterlyser din katt på vår hemsida så att efterlysningen kan nå ut till så många människor som möjligt. För att efterlysa en katt, mejla oss på fisksatrakatthem@gmail.com med en bild och information om katten samt dina kontaktuppgifter. Tänk på att ju mer information om katten som skrivs, desto lättare blir det att identifiera katten och se till att den hittar hem igen. Viktigt att tänka på när du kontaktar oss:

  • Vilket datum försvann katten och vart syntes den senast till?
  • Vad har katten för färg samt teckning? Är katten långhårig/korthårig?
  • Hur gammal är katten?
  • Är katten chippad eller tatuerad? Vilket id-register är katten registrerad hos? 
  • Har katten några specifika kännetecken? (t.ex. kort svans, underbett, skadat öra, halsband, etc.)
Glöm inte att anmäla din katt som försvunnen hos både polisen och ditt valda id-register!
Vi rekommenderar även att hålla ögonen öppna hos vilse.nu där privatpersoner kan annonsera både försvunna och upphittade katter​​​​​​​.

Bruce

Bruce försvann från Vita Bergen på långfredagen den 30e maj 2017. Han är en korthårig russian blue med gröna ögon på 14 år. Ägaren bekräftar att han är diagnotiserad med struma och medicineras för att återfå förlorad vikt, och att hon är orolig att han blivit medplockad eller instängd så att han inte hittar hem. Han är social och kelig kring människor.

Kontakt:
Annelie 0735 10 82 38

Bobo

Måndagen den 13e juni försvann två-åriga katten Bobo från Dalen i Enskede. Han är en långhårig neva masquerade/sibirisk katt med beige päls, mörk svans och tigrerad mask. Han lyssnar till sitt namn men är avvaktande kring främmande människor. Han är både chippad och örontatuerad. Bobo är anmäld försvunnen hos polisen och id-registret SKK.

Kontakt:
Annalena tel: 0707 72 00 01
annalena@formligen.se

Zack

Fredagen den 6e november 2020 försvann katten Zack från Solsidan i Saltsjöbaden. Han är en blå hankatt med vita inslag i 6 års åldern. Han har en vit "haklapp" och vita tassar. Zack är chippad och anmäld försvunnen hos polis, DjurID/SKK, Solsidans Djurklinik och Evidensia Djurklinik i Nacka. Han är både inne- och utekatt, trygg, social, nyfiken och lyssnar både till sitt namn "Zack" och smeknamnet "Zacky."

Kontakt:
Heidi 070 467 63 88

 

Charlie

Måndagen den 25e april försvann ettåriga katten Charlie från Båthöjden i Fisksätra. Han är en stor bruntabbymönstrad och semilånghårig norsk skogkatt. Han har inga vita partier i pälsen och har inga örontofsar, dock har han en väldigt yvig svans. Charlie är chippad och anmäld försvunnen hos id-registret SKK.
Lappar har satts upp och fotografin har lämnats in hos veterinärkliniker i Saltsjöbaden och Nacka. Han misstänks befinna sig ännu längre bort då närområdena är genomsökta.

Kontakt:
Anna tel: 070 346 11 57
anna.mickos@gmail.com