Kattpensionat för alla katter

Det är viktigt för oss att katterna mår bra och trivs. Därför har vi investerat i våra lokaler och Fisksätra Katthem är ett av de finaste pensionaten i hela länet. Här får din katt möjligheten att umgås med andra katter i en trygg miljö. Du som planerat att ha din katt på Fisksätra kattpensionat får gärna göra ett besök hos oss innan du lämnar in katten / katterna hos oss. Vårt mål är att kunna hjälpa kattägare till en rimlig kostnad, och därför är vi förmodligen även det billigaste kattpensionatet du kan hitta i Stockholm. 

Inskrivning och utskrivning på pensionatet sker kl. 11:00 på överenskommen dag.


Priser för vårt pensionat:
Endast 150 :- per katt och dag.
Vid adoption av katt från Fisksätra Katthem, så erbjuder vi kattpensionat för endast 100:- per katt och dag.

Vid tidsbokning debiteras halva kostnaden för pensionatsvistelsen för att bekräfta platsen, resterande summa betalas vid inskrivning. Vid avbokning behåller vi den debiterade summan, detta för att minska katthemmets ekonomiska förlust på utebliven pensionatsvistelse.

I detta pris ingår blötfoder, torrfoder av märket Royal Canin, och kattsand av märket Ever Clean.
Om katten behöver specialfoder och/eller medicin måste detta tas med.
Observera att vi inte tar emot katter med smittsamma sjukdomar.

Vi tar bara emot en katt som är:

 • Vaccinerad mot kattpest (ska göras var 3:e år)
 • Vaccinerad mot kattsnuva (ska göras varje år)
 • Avmaskad (utekatter ska behandlas kort innan pensionatvistelsen)
 • Försäkrad
 • ID-märkt
 • Kastrerad


Att tänka på inför besöket...
 • Kontrollera alltid kattens hälsa hos en veterinär innan du lämnar in katten på pensionat! Kontrollera att katten är färdigvaccinerad, avmaskad och fri från tovor, svampinfektioner, fästingar och öronskabb. Vi kan inte ta emot katter med kattsnuva eller andra smittsamma sjukomar. Uppvisa besiktningsblankett vid bokning.
 • Ta med kopior på kattens vaccinationsintyg, ID-registrering samt försäkringspapper inför inskrivningstillfället. Vi tar inte emot katten om dessa uppgifter saknas.
 • Kattens halsband ska tas loss innan besöket och lämnas kvar hemma.
 • Transportera katten till och från kattpensionatet med transportbur. Tänk på att katterna får springa fritt på vårt kattpensionat - undvik att stressa katten/katterna genom att transportera katten med sele.
 • Avmaskning är obligatoriskt för både innekatter och utekatter. Är katten inte avmaskad vid inskrivning så tar vi en avgift på 200kr för att behandla katten på plats.
 • Ta med giltig legitimation.
 • Vi rekommenderar starkt att katten äter L-Lysine inför besöket för att stärka immunförsvaret inför miljöombytet då det kan bli stressigt för katten.

Vi förbehåller oss rätten att neka och/eller avbryta eventuell pensionatsvistelse där kraven inte är uppnådda och/eller där vi misstänker smittorisk, detta pga säkerhetsskäl för alla katter samt inblandade parter.

Vid inskrivning tecknas en fullmakt som ger Fisksätra Katthem möjligheten att ta katten till veterinären vid behov. Ägaren ska uppvisa giltig legitimation vid inskrivning då teckning av pensionatsöverlåtelse och fullmakt sker. Det är därför viktigt att ägaren närvarar under inskrivning. Om partner, familjemedlem, bekant, etc. hämtar katten vid utskrivning måste vi informeras om detta och personen i fråga bör ta med sig kvittot som tilldelas vid inskrivning då vi annars inte lämnar ut katten av säkerhetsskäl.
Vi kontaktar alltid ägaren inför eventuella veterinärbesök och håller dig uppdaterad under hela processen.
Nås man inte via telefon för att man tex. är utomlands skickar vi mejl så håll gärna koll på er e-posts inkorg.

 Vi tar emot katter i mån av plats, men vi har ofta gott om det. Däremot är det viktigt att ni hör av er i god tid, särskilt under semestertider. OBS Ni måste ringa för att boka plats: 073-997 22 42