Stöd oss för katternas överlevnad...

Finansieringen sker genom bidrag från företag/privatpersoner och fonder. Arbetet utförs av frivilligt ideellt arbetande personal. Utan våra godhjärtade företag/privatpersoner skulle det inte vara möjligt att bedriva verksamheten i nuvarande omfattning. 

Det är till stor del deras bidrag som gör det möjligt för oss att bekosta foder, kattsand, veterinärvård och annat som gör att katterna kan trivas hos oss och mår bra. Vi är en ideell förening vars syfte är att ta hand om hemlösa, lidande katter samt att verka för att kattens status ökar.

Så här enkelt kan ni donera till oss:

  • Plusgiro

Du kan donera till oss genom att sätt in en summa på vårt plusgirokonto: 454 68 10-5.

  • Swish

Du kan även donera till oss genom att swisha valfri summa till 123 109 95 48.

TACK FÖR DIN GÅVA! 

BOKTIPS!

Föreståndaren Hans Malmgrens presenterar delar av sin självbiografi i en bok: Hans Malmgren bodde och jobbade i New York i början av 70-talet, och blev där inspirerad av katter. Han startade sedemera Fisksätra Katthem år 1997. Boken är väldigt underhållande speciellt för dig som undrar vad som hände under 70-talet, både i Sverige och i Amerika.

Boken kostar 190kr och pengarna går oavkortat till katthemmet. Om du vill köpa en kopia så hör gärna av dig till oss på katthemmet tex. via mejl, telefon, sociala medier eller på plats på katthemmet.