Arbeta på Fisksätra Katthem

Vi är i konstant behov av volontärer som är intresserade av att hjälpa till på katthemmet under sin fritid. Arbetet på katthemmet sker året runt, så vi ser gärna att du är tillgänglig och motiverad till att arbeta ofta och under en långsiktig period. Kattvana och kunskap inom djurvård är meriter. Är du intresserad av att jobba hos oss kan du anmäla dig genom att ringa föreståndaren Hans Malmgren på 073 997 22 42 och introducera dig! 

Arbetsuppgifterna på katthemmet inkluderar städning utav lokalen, rengöring av kattlådor, utfodring, rehabilitering och allmän vård av katterna. Under arbetstid tar volontärer även emot besökare och hjälper till vid inskrivning och utskrivning på katthemmet samt kattpensionatet. Självklart ingår stimulering och massa kelstunder i arbetet!

Utöver arbetet som sker på katthemmet så deltar volontärer under veterinärsbesiktningar och under transportering till och från veterinärkliniker. Vid akuta situationer kontaktas Djurambulsen Stockholm.

I vissa fall hjälper även volontärer till med tekniska uppgifter på hemsidan och mejlen. Dessa arbetsuppgifter innebär att hålla hemsidan, sociala medier, annonser och eferlysningar uppdaterade.

Är du mellan 14-19 år kommer du som volontär att tillhöra vår ungdomsverksamhet. Läs mer om den här!

En av våra volontärer med katten Safir.